Waarom een villa in Marbella kopen een slimme inve
villa marbella kopen

Welke Nederlandse beroemdheden bezitten een woning in Marbella?



Nederlandse beroemdheden in Marbella

Een bekende Nederlandse beroemdheid die een woning in Marbella bezit is Linda de Mol. Ze heeft een prachtig huis aan de kust van deze populaire Spaanse badplaats.

Andere Nederlandse beroemdheden

Naast Linda de Mol heeft ook voormalig topvoetballer Ruud Gullit een luxe villa in Marbella. Hij geniet regelmatig van de zon, zee en het Spaanse leven in zijn tweede huis aan de Costa del Sol.

Hoe veilig is de situatie in Marbella?



Veiligheidssituatie in Marbella

De veiligheidssituatie in Marbella kan over het algemeen als redelijk veilig worden beschouwd. Er is een lage criminaliteitsgraad en het is een populaire bestemming voor toeristen.

Toch oppassen voor zakkenrollers

Echter, net als in elke andere toeristische bestemming, is het altijd verstandig om alert te blijven voor zakkenrollers en andere vormen van kleine criminaliteit. Door de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen, kan een bezoek aan Marbella veilig en plezierig zijn.

Welke bekende mensen wonen in Marbella

Waar verblijven de welgestelden in Spanje?



Waar verblijven de welgestelden in Spanje?

Welgestelden in Spanje verblijven vaak in luxe resorts aan de Costa del Sol, waar ze kunnen genieten van prachtige stranden, exclusieve golfbanen en uitstekende restaurants. Daarnaast zijn steden als Marbella en Ibiza populaire bestemmingen voor de rijken, met hun chique boetieks, jachthavens en bruisende nachtleven.

De welgestelden in Spanje hebben ook de mogelijkheid om te investeren in luxueuze villa's en landgoederen in exclusieve gebieden zoals La Zagaleta en Sotogrande, waar privacy en beveiliging hoog in het vaandel staan. Daarnaast kunnen ze genieten van prachtige uitzichten op zee en bergen, evenals toegang tot geavanceerde voorzieningen zoals privéstranden, helikopterplatforms en spa's.





Meer info: properties for sale in marbella

Hoeveel moet ik betalen voor een appartement in Marbella?



Gemiddelde prijs van een appartement in Marbella

Voor een appartement in Marbella moet je rekening houden met een gemiddelde prijs van €300.000 tot €500.000, afhankelijk van de locatie, grootte en voorzieningen van het appartement.

Bijkomende kosten bij het kopen van een appartement in Marbella

Naast de aankoopprijs van het appartement moet je ook rekening houden met bijkomende kosten zoals overdrachtsbelasting, notariskosten en makelaarskosten. Deze kosten kunnen oplopen tot zo'n 10-15% van de aankoopprijs van het appartement.

Welke bekende mensen wonen in Marbella

Hoe hoog zijn de kosten van levensonderhoud in Marbella?



Kosten van levensonderhoud in Marbella

De kosten van levensonderhoud in Marbella liggen over het algemeen hoger dan in andere delen van Spanje. Dit komt voornamelijk door de luxe levensstijl die veel mensen in Marbella nastreven.

Factoren die de kosten beïnvloeden

De kosten van levensonderhoud in Marbella worden beïnvloed door factoren zoals huisvesting, voedsel, entertainment en transport. Huurprijzen en restaurantkosten kunnen aanzienlijk hoger zijn dan in andere delen van Spanje, terwijl boodschappen en dagelijkse benodigdheden vergelijkbaar zijn. Het is belangrijk om rekening te houden met deze factoren bij het plannen van een verblijf in Marbella.

Wie zijn enkele beroemde mensen die in Marbella wonen?



Beroemde inwoners van Marbella

Enkele beroemde mensen die in Marbella wonen zijn Antonio Banderas, een bekende Spaanse acteur, en Simon Cowell, de beroemde Britse televisieproducent en jurylid van talentenjachten zoals "The X Factor" en "America's Got Talent".

Marbella als populaire bestemming voor beroemdheden

Marbella staat bekend als een populaire bestemming onder beroemdheden vanwege het luxe leven, het aangename klimaat en de prachtige stranden. Naast Banderas en Cowell, zijn er nog vele andere bekende personen die ervoor kiezen om in deze glamoureuze stad aan de Spaanse kust te wonen.